Väx med DevinSense

Det är dags nu! Trots Covid19 och den rådande Pandemin ser vi positivt på framitden och vill stärka vårt team med tekniska säljare.

BAKGRUND

DevinSense är ett mindre företag som startades 2014 med en begränsad produktportfölj inom “människa-maskin-interaktion” främst riktad mot tekniska universitet och högskolor. Idag företräder vi 5 ledande internationella företag med produkter som Motion Capture-, robotar, lab-utrustning för utbildning, forskning och utveckling, mjukvara för organisk 3D design samt medicinska simulatorer för ultraljud. Våra teknikområden tillhör framtiden och vi ser ett starkt ökande intresse för dessa produkter varför vi nu avser att expandera företaget också mot övrig industri. Redan idag har vi nästan hundra kunder där alla tekniska universitet i de nordiska länderna (Norge, Finland, Sverige och Danmark) finns representerade.

VI BÖRJAR MED EN TJÄNST FÖR TEKNISK SÄLJ.

Tillsammans med våra internationella partners erbjuder vi det bästa för de bästa inom utbildning, forskning och utveckling. För fortsatt expansion, inom samt utanför våra traditionella produkterbjudanden, söker vi nu en första teknisk säljare. Har du ett brinnande teknikintresse och ambitionen att växa med din nya roll och vårt företag, kanske med en civil- eller högskoleingenjörsexamen (inget krav)? Då är du välkommen att skicka in din ansökan med ditt CV till denna tjänst. Bifoga gärna ett första löneanspråk. Har du frågor gällande tjänsten kontakta Johan Beskow, johan.m.beskow@DevinSense.com för mer information. Vi vill ha din ansökan senast 15 Januari 2021. I den här utlysningen har vi valt att inte arbeta med rekryteringsbolag.

För att lyckas i rollen som DevinSense första säljare krävs att du har:

-någon form av säljerfarenhet men framförallt att du ambitioner och ser möjligheterna till sälj!

-mycket goda engelska- och svenska och/eller andra nordiska språkkunskper i tal ock skrift.

-körkort.

-möjligheter att resa i Norden, vi rycker ut när det behövs, ibland på kort varsel.

-tekniskt breda kunskaper med vissa programmeringskunskaper, matlab/simulink, C/C++…

-tekniskt intresse för något eller alla av våra produktområden.

-en uppfinningsrikedom där du skapar möjligheter och är ambitiös, seriös och lyhörd för våra kunders intressen och behov.

Tjänsten som DevinSense första tekniska säljare innebär att inom något av affärsområdena MOCAP, robotik, lab-utrustning och/eller mjukvara för 3D design:

-ta hand om kundförfrågningar, utarbeta offerter, delta i eventuella upphandlingar med målet att ”stänga affärer”.

-hitta nya kunder, skapa relationer och säljmöjligheter med hjälp av våra bra produkter, telefon, email, kundbesök och demonstrationer.

-kontinuerligt bearbeta marknaden med tillgängliga kanaler som internet, sociala medier, skrifter, foto- och videoproduktion.

Vi erbjuder

-en liten men flexibel arbetsplats där vi själva försöker använda den senaste tekniken för ett effektivt arbete

-möjligheter att växa med oss. Inom något år kanske du axlar rollen med ansvaret för ett specifikt teknikområde med din egen sälj- och teknikorganisation?

-förhoppningsvis en stimulerande miljö med intressanta kundprojekt i intressant teknikområden.